Workshops ‘Alles is Liefde’

Workshops ‘Alles is Liefde’

 

 Workshop Mindfulness

10.00 en 14.15 uur: Hierbij wil ik, Stella Verschutje van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze gratis interactieve workshop Mindfulness waarin informatie afgewisseld wordt met oefeningen. Mindfulness leert je om vanuit een liefdevolle blik naar jezelf te kijken en van hieruit op een constructieve manier met jezelf en de wereld om te gaan. Een mooie kennismaking om te ervaren wat Mindfulness voor jou kan betekenen. Gratis workshop

 Workshop ‘Klankenconcert

11.15 uur: Sophie Oppe en  Stella Verschut met klankschalen en gong nemen je mee op reis naar je bron van innerlijke  wijsheid. Door de trillingen van de instrumenten kan je tot een diepe ontspanning komen, waardoor je de stem van wijsheid in je, beter kunt verstaan. Als je innerlijk spreekt; geeft zij je lessen mee, welke je tot een enorme steun kunnen zijn. (1 kaart:€. 5,= per deelnemer)

 Workshop ‘Kennismaken met de kracht van het hart’

13.00 uur: Jan de Graaf, docent bij Essence college, neemt je mee op een reis door het hart: het hart wordt veelal geassocieerd met liefde, maar dat het hart ook andere kwaliteiten heeft, zoals kracht is veel minder bekend. In de workshop zul je ontdekken hoeveel aannemelijker het wordt om je hart te openen als je ook de kracht van het hart kent. (1 kaart: €. 5,= per deelnemer)

 Workshop ‘Kinderdans’

15.30 uur: Linda van Leeuwen  van ‘Kinderdans‘ neemt de kinderen mee op reis: een dans met ‘vreemde’ klanken verleiden de kinderen om nieuwe bewegingen te ontdekken: dit vergroot letterlijk hun mogelijkheden welke passen binnen hun huidige ontwikkeling. Het thema waarop deze dans vormgegeven wordt, is natuurlijk ‘de liefde’.  (1 kaart: €. 5,= per deelnemer)

 Workshop Sunrise of the soul’  

16.45 uur: Nico Kranenburg, trainer Clarity Project nodigt je uit om iets dieper en intensiever te ademen dan je normaliter doet: je zult zien: je ontlaadt hierin je spanning en bouwt tegelijkertijd een nieuwe gezonde energiebalans op: er gaat een nieuwe wereld voor je open: de wereld van vrijheid en mogelijkheden. Wat bestendig is blijft: de liefde….
(1 kaart: €. 5,= per deelnemer)

 Workshop ‘Zintuig meditatie’

11.15 en 13.00 uur: Nico neemt je mee de natuur in. De zintuigen zijn onze poort naar het hier en nu: naar het leven! Een zintuigmeditatie is buitenspelen voor zowel kinderen als volwassenen. We nemen je mee naar het park, en nodigen je uit om de dingen weer als nieuw te beleven. Vanuit onschuld. Het is even wennen, maar als je de smaak te pakken hebt, gaat de wereld opnieuw voor je open.”(1 kaart: €. 5,= per deelnemer)

 Workshop ‘Kennis maken met de kracht van het hart’

13.00 uur: Jan de Graaf van het Essence college verzorgt jaartrainingen welke je leren hoe je innerlijk zo sterk kunt worden, dat je kunt leven vanuit je hart. Het hart staat in dit hartenjaar centraal; de kern van je wezen en de bron van je intuïtie. Oude en nieuwe hartsverlangens kunnen weer tot leven komen. ‘Wie ben je? wie wil je zijn? wat wil zich uiten en een plek krijgen?’ zijn de leidende thema’s die aan bod komen. (1 kaart: €. 5,= per deelnemer)

 Workshop ‘de Liefde in 5 oerritmes beleven (dans)

13.00 uur: Stella Verschut van sterontplooiing neemt je mee om jouw liefde in de ritmes te doorleven. Zij heeft zich hierbij laten inspireren op het gedachtengoed en de muziek van Gabrielle Roth. Gabrielle heeft geconstateerd, dat het hele leven te herleiden is tot 5 basisritmes of temperamenten. Ieder ritme vraagt om een andere beweging, een andere balans. In deze workshop van een uur, dans je eigenlijk je hele leven! Als je kunt bewegen; kun je ook dansen. Dansen in bewegen op muziek…Iedereen, of je nu vind dat je wel of niet kunt dansen, is welkom!! (1 kaart: €. 5,= per deelnemer)

 Workshop 2 uur lang:  ‘Stembevrijding’

20.00 – 22.00 uur: Lambert Mutsears:

Stembevrijding gaat letterlijk over het bevrijden van je stem. Onze stem is gemaakt om gehoord te worden, en we gebruiken hem meestal zonder na te denken. Als we gaan zingen wordt dat anders. Vaak schrikken we terug voor ons eigen geluid, of we hebben er allerlei oordelen over. We willen graag meer, hoger, harder, maar tegelijk durven we niet goed. Stel je voor dat je gehoord wordt! Stembevrijding helpt je te onderzoeken wat je eigen geluid is, erachter te komen waar je stem het lekkerste klinkt of voelt. En vooral te voelen wanneer onze stem ‘waar’ is. Wanneer vertelt onze stem echt iets over onszelf, over onze verlangens, onze vreugde, onze pijn, kortom: over onze ziel? Elk mens heeft een geheel eigen geluid waarmee we ons unieke verhaal vertellen. Ons lied klinkt misschien verlegen, blij, verdrietig, mooi, geschrokken, ontroerd, verheugd. Maar het is óns lied, het vertelt hoe het op dat ene moment met ons is. Dit is essentieel bij stembevrijding: het kan alleen gaan over het moment zélf, want alleen dát is waar. Op dat moment. Lambert staat je terzijde bij dit proces. Hij reikt je middelen en oefeningen aan om te komen waar je stem wil zijn: bij zich-zelf, bij jouw zelf. (2 kaarten: €. 10,00)

 Kinderprogramma: logo-kinderdans

Knutstelen, tekenen, schilderen en poppenkast! 

Knutselen, tekenen en schilderen olv. Linda van Leeuwen en…
De kinderen van nu zijn de toekomst van later. Om die reden is er ook een programma gemaakt voor kinderen. Zij vormen als wij oud zijn de maatschappij: wat betekent de liefde voor hen? 1 kaart  per dagdeel: €. 5,= per kind voor een heel dagdeel. (kinderdans is workshop: €. 5,= per kind)

 ♥Hoe behoud ik de liefdesrelatie met mijn kind?

Kinderen zijn leuk, lastig, moeilijk, schattig; en vooral  in ontwikkeling. Dat is voor een ouder niet altijd gemakkelijk. Soms lijkt het alsof  je kind zich lijnrecht tegenover je plaatst; zie jij dat je kind niet lekker in zijn vel zit en weet je niet wat je hier aan moet doen. Juist om hier met een professional over te kunnen praten; sparren, is kindertherapeut Ineke Vermeulen van harte uitgenodigd om te helpen om samen met jou (en je kind) hier een weg in te vinden.  (1 kaart á   €. 5,= per deelnemer)

Poppenkast: De kast van liefde

Vertel in jouw favoriete poppenkast wat liefde is en waar je van houdt.. Kinderen vertellen dmv poppen over hun beeld wat liefde is: olv. Jeroen en Ramona Soeteman en Aladin Kharkhach. Hier wordt hier een schitterend filmpje van gemaakt!!

Workshop kinderdans olv Linda van Leeuwen.

1 kaart á €. 5,= per kind

  Eerste etage: de balzaal:

♥ Hoe zorg je goed voor jezelf en voor de ander? kinesioloog Annet Kemmer 1 kaartje á € 5,-

 Workshop Inspiratie voor een nieuwe relatie  Hans Gierkink en Meinou Lambeck, single coaches, 1 kaartje á € 5,-

 Do-in Yoga Kevin Vermeulen 1 kaartje á € 5,-

♥ Liefde delen door middel van Quantum Touch Wilrieke Uiterweerd 1 kaartje á € 5,-

  Workshop Houden van jezelf  Diana van den Heuvel, trainer en coach bij GelukkigZijn.  1 kaartje á € 5,-

  Hoe breng ik mijn liefdesboodschap in de wereld? coach en video biografist Rob Overgaauw  De Balzaal, 1e etage gratis 

   Geluk is maakbaar liefde geven door vergeven relatie therapeut Jantien van Dijk  1 kaartje á € 5,-

  ♥ Hoe zorg je goed voor jezelf en voor de ander?  kinesioloog Annet Kemmer 1 kaartje a € 5,

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.