Agenda, Tarieven en Vergoedingen Klankenconcerten 2024:

Even hoef je helemaal niets… alleen er zijn. Lekker liggend op je matras stromen de klanken als een douche over- en door je heen. De subtiele vibraties van de schalen masseren de cellen en weefsels los waardoor je lichaam zich ontdoet van overtollige spanning (stress/ angst) Zo kun jij je accu weer opladen. De lange slepende klanken brengen je tot een  diepe ontspanning waarin er zelfs geen gedachten meer zijn..  

Op 12 en 26 Januari zijn er weer een klankenconcerten in Het Vijfde Huis!
De inloop is om 19.15 uur en om 19.30 uur kun je genieten van de klanken van de schalen en de gongen! Parkeren kan op het terrein zelf en als het vol is, zijn er vele gratis parkeerplaatsen in de buurt! Ook voor mindervaliden kunnen nu (eindelijk) meedoen; geen drempels meer en een aangepaste toilet. Toegang: €. 22,50 per persoon.


Aanmelden liefst via mail en noteer in de mail je telefoonnummer.
stella@sterontplooiing.nl
OF telefonisch: 06-101 38 227


Individuele Lichaamsgericht psychotherapie
Therapie op het snijvlak waar lichaam en geest elkaar beïnvloeden.

  • Afspraken worden samen gemaakt. De frequentie kan soms verschillen als er een belangrijk thema boven komt.
    Zo nu en dan kunnen we kiezen om in het voetspoor van Socrates te gaan en een wandeling te maken; soms praat dat makkelijker.

    Afspraken kunnen in de ochtend, middag en avond: net hoe het uitkomtMassage Tissue Release

 Individuele massage Deep Tissue Release  €. 90,00  voor 1 1/2 uur. Vergoeding mogelijk onder aanvullende verzekering:★ Individueel telefonisch consult: €. 35,- afgerond op halve uren.

  Individuele Klankenmassage   €. 87,50
klankenmassage voor 2 personen: 2 X  p.p.€. 65,- voor 4 personen €. 60,- pp
Meer personen: neem telefonisch contact op: 06-101 38 227

data naar voorkeur: Geen vergoeding door zorgverzekering    

 ★ Klankenconcert door een zelf samengestelde groep:  €. 25,00 p.p. va 8 personen: open inschrijving en voor zelf samengestelde groep (geen vergoeding zorgverzekering)Individuele therapie:

⭐️MINDFULNESS: Werkgevers zijn steeds meer bereid om de training te vergoeden.
Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers namelijk verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben er doorgaans ook een budget voor.

De individuele lichaamsgerichte psychotherapie
Kennismaking met uitleg wat de lichaamsgeorienteerde psychotherapie is;

en wat dit voor jou kan betekenen €. 45,00
Individuele sessies duren ca 1 – 1 1/2 uur en kosten €. 90,-.
gegevens vergoedingen zorgverzekeraars:

Ik ben als register therapeut geregistreerd en aangesloten bij de beroepsvereniging  SBLP; de RBCZ (Registratie Beroepsbeoefenaars Complementaire Zorg). Het tuchtrecht is geregeld bij de TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg). Klik hier voor privacyverklaring en AVG. Ook ben ik gecertificeerd  Sterontplooiing is geregistreerd bij Vektis: geschillencommissie (AGB)