Corona beleid voor de praktijk ‘de Ruimte’.

Richtlijnen Corona voor in de praktijk ‘de Ruimte’.

Zorg hebben voor jezelf en voor elkaar!

Alle afspraken zijn onder voorbehoud:  Als je onlangs in contact geweest bent met iemand die verdacht blijkt te zijn, willen we je dringend verzoeken om de veiligheid voor jezelf en daardoor ook voor de anderen et waarborgen. Geef dit wel door op het onderstaande telefoonnummer!

De inloop van de Mindfulness en voor de Klankenconcerten zijn iets vervroegd. Ik wacht iedereen beneden op. Iedereen heeft een vaste plaats, zodat er zo min mogelijk gelopen hoeft te worden.

Een voor een ontsmetten we onze handen en lopen met mondkapje  naar boven, dat er iedere keer maar 1 persoon op een trap loopt. In het halletje bij mijn ruimte, wacht je, tot je voorganger zijn/ haar plek ingenomen heeft. (samenwonende uitgezonderd;-)

Pas als je je plek ingenomen hebt, kan je je mondkapje afdoen als je dat wilt.

Iedereen neemt een eigen laken (evt kussentje / dekentje) mee zodat je niet direct op de matras zit of  ligt. De  stoelen die gebruikt worden, zijn ontsmet als je binnenkomt.

Helaas geen gezellige pot thee of kannen met water: het is fijn als je zelf je eigen flesje/ thermoskannetje mee wilt nemen.

EN als jij- of een van je huisgenoten last hebben van keelpijn, hoofdpijn of verkouden zijn; last hebben van diarree, verhoging of koorts hebben, blijf dan thuis!! De mindfulness kun je inhalen in een parallellopende groep of beter nog via Zoom. Geef dit tijdig door zodat ik er met de schikking van de Ruimte of met het toesturen van de link, rekening mee kan houden!!

Mijn telefoonnummer: 06-101 38 227