Missie

Missie:

Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling met als doel:  het vergroten van je levenskwaliteit, vreugde en vertrouwen middels individuele therapie, coaching, massage en cursussen.

Visie:

Iedere ervaring laat een mentaal, emotioneel en fysiek spoor achter.

De Lichaamsgerichte psychotherapie heeft als uitgangspunt dat gedachten, emoties en het lichaam niet te scheiden zijn.
Het lichaam draagt  bewuste en ook onbewuste ervaringen met zich mee.
Dat een mens zich vrij en heel voelt, als alle drie gebieden doorstroomt worden door dezelfde energie

Onbewuste/ onverwerkte emoties zetten zich vast in het denken, voelen en in het lichaam, waardoor iemand niet kan zijn wie hij of zij in diepste wezen is. Deze kunnen de aanleiding zijn tot psychische klachten.
De lichaamsgerichte psychotherapie is een ervaringsgerichte therapie die zich richt op het herstellen van de verbindingen tussen emoties, denken en voelen. We gaan samen op zoek naar wat jou kracht geeft, waar jouw kwaliteiten liggen. Zo kan de energie weer vrij stromen, waardoor je weer vreugde, verwondering en vitaliteit ervaart. En weet; er is er maar 1 zoals jij!

Wat kun je verwachten?

Allereerst mijn onverdeelde aandacht: over wie jij bent en wat jij in de wereld meebrengt. In de gesprekken verbinden we ‘het verhaal’ met je ervaringen en gevoelens terwijl je vertelt. Zo zul je zelf jouw eigen ontdekkingen (letterlijk en figuurlijk) kunnen doen en deze integreren.
Ik stem af op waar jij nu bent en waar jij naar toe wilt.
Ik zal je stimuleren om je gevoelens toe te laten en tot uiting te brengen. Door de verschillende lichaamsgerichte oefeningen gaat je energie weer stromen wat je de kracht geeft om verder te gaan dan waar je toe nog niet gekomen bent. Door massage en of aanraking zal ik die plekken aanraken waar de spanning zich opgehoopt heeft; of waar jij met je energie nog niet  kon komen.
Geen wachtlijsten, geen vragenlijsten,
Wel aandacht, compassie en zorgvuldigheid.