Jan de Graaf

Workshop:

Hoe vind je houvast in je eigen hart? In deze workshop geven we volop aandacht aan de verschillende facetten van het hart. Zowel de warme en zachte kant ervan komt aan bod als de meer stevige kwaliteiten als moed, verdraagzaamheid, en compassie. We doen oefeningen om ruimte te maken voor liefde en genegenheid. Kortom: tijdens deze workshop doen we in een uurtje inspiratie op om goed voor ons eigen hart te zorgen.

Tijd: 13.00 – 14.00 uur in ‘de Ruimte’ in de kazerne op de begane grond

 

‘Interactieve lezing’:

Hoeveel enthousiasme, blijdschap, plezier is er in jouw hart? Hoeveel genegenheid gun je jezelf? Is er ruimte, stilte, vrijheid genoeg in je hart? En, humor?

Vanavond staat het hart centraal, de kern van ons wezen en de bron van onze intuïtie. De bedoeling is om verschillende functies van ons hart te verkennen en aandacht te geven. Diverse ontspannen oefeningen zijn hierbij behulpzaam. We maken zowel contact met de kwetsbaarheid als met de kracht en de moed van ons hart om dingen onder ogen te zien.Zo ervaren we de helende kracht van hartenergie.

Tijd: 20.00 – plm 22.00 uur

 

Jan de Graaf

is docent aan het Essence College, school voor intuïtieve ontwikkeling te Bodegraven. Hij geeft daar onder andere de cursussen Helder Communiceren (de opleiding tot Reader) en Leven vanuit je Hart. Over intuïtieve ontwikkeling schreef hij het boek ‘DE ASTRALE WERKELIJKHEID’. Meer informatie vind je op de website www.essencecolege.nl