Klankenconcerten in Gouda

Helderheid, Ontspanning en Vreugde

Voor een ieder die even niets wil…  of even heel dicht bij zichzelf wil zijn.

Hoe zou het voor je zijn, om een time-out voor/ van jezelf te nemen? De klankenconcerten met o.a. Tibetaanse Klankschalen en gongs zijn hier speciaal voor bedoeld! Deze avonden zijn er voor bedoeld om even helemaal tot rust te komen.

Genieten

Wij zorgen voor de matras en de klanken: wil je zelf een dekentje  en of kussentje meenemen?
Verder hoef je helemaal niets! Lekker liggend op een matras kun je de klanken over je heen laten komen, door je heen laten stromen!  Klik voor de data
?

 Een reis door je lichaam

Een klankschalen concert is als een reis door je lichaam. Iedere klank van de klankschaal is uit meerdere tonen opgebouwd. Iedere afzonderlijke toon heeft een eigen trilling; net als de weefsels in je lichaam. Door de trillingen worden spanningen in je lichaam als het ware los getrild. Alsof iedere toon de cellen, weefsels en organen aanraakt en vitaliseert. Door de trilling vermindert de spanning in het lichaam en zo ook de gevoelens van stress. Je gedachtenstroom vertraagt om uiteindelijk helemaal tot rust te komen. Vanuit die rust krijgt je lichaam de gelegenheid om gezonde energie en weerstand op te bouwen. Hierdoor hebben deze concerten een diepe uitwerking op ons totale wezen. Om die reden worden klankschalen veel gebruikt bij meditatie en stressreductie. Denk hierbij aan examens, sollicitaties of andere belangrijke beslissingen of gebeurtenissen. Het effect van een klankenconcert kan na 3 dagen nog merkbaar zijn.

En bedenk: ook al val je in slaap: de klanken missen hun uitwerking nooit!

let wel: kosteloos annuleren kan tot 3 dagen voor aanvang; Heb je een vervanger, dan is annuleren altijd gratis!

Reacties op klankschalenBelcher-Button-The-Way-Of-Happiness

Beter inslapen/doorslapen
Fitter wakker worden; voel meer energie
Vrij van hoofdpijn
Minder tobben/ piekerenLosser in mijn lichaam zitten
Je vrij voelen
Minder gevoelig voor stress
Voel me daarna heel helder en schoon:
ik kan meer hebben en accepteren.

Dit kun je de volgende dagen goed merken: oud, vastzittend slijm komt los, je ontlasting ruikt anders en je urine kan een andere kleur krijgen.
Allemaal afval dat je lichaam verlaat. In deze zin is een klankenconcert een diepe reiniging.

Nico Kranenburg (1960)IMG_3082

Toen ik Stella leerde kennen merkte ik al snel dat zij een heel bijzondere vrouw is. Inmiddels zijn we al vele jaren samen en geniet ik nog steeds van haar en haar grillen. Zo dacht ik ook dat de klankschalen tot een van de grillen behoorde; inmiddels weet ik beter. Inmiddels volg ik de klankschalen opleiding met technieken voor heling. Ik doe het graag, ik geniet er intens van om voor mensen deze mooie klanken te laten horen. En mijzelf? Het brengt mij ontspanning, vrede en harmonie.”

Benodigdheden

Voor aanvang van het concert ontvang je een mail met aanvullende informatie zoals
Kleding, parkeren auto enz. De data en prijzen kun je vinden in de agenda.
Heb je nog vragen, ik ben bereikbaar via de mail of telefoon!