Massage ‘Deep Tissue Release’

Therapeutische massage voor lichaam & geest in Gouda

De massage die zich richt op loslaten, Het loslaten van de spanning die in je lichaam opgebouwd is. Spanningsklachten, hoofdpijn, rugpijn, nek en schouderklachten, spastische darm, migraine; niet alleen onze geest lijdt onder de druk van het dagelijks bestaan, ook ons lichaam heeft het hierdoor soms zwaar te verduren.                                                                                                                                                        

De toenemende werkdruk, de mate van perfectie die van je wordt gevraagd, de onzekerheid in de huidige economie doet veel mensen wakker liggen.
Voor een korte periode kan stress geen kwaad: stress hoort ook bij
het leven. 
Duurt de stress echter te lang, dan gaat deze zich vastzetten in je lichaam, waardoor je lichamelijke klachten ontwikkelt.

Het vastzetten van energie in je lichaam noemen we een blokkade welke zich kenmerkt door stijfheid en pijn. Deze blokkades wijzen op een conflict: het conflict van ‘wat je kunt’ en ‘wat je zou willen doen’. Zeker in beroepen waarin je werkt met mensen kan dit conflict zich schrijnend aandienen.
Dit kan zich uiten doordat je gewrichten vast gaan zitten, je spieren verzuren en zelfs gaan ontsteken. Dan is het hoog tijd om hier wat aan te doen: te leren anders om te gaan met stress; dus eigenlijk ‘leren om anders om te gaan met jezelf’.

photo-1439546743462-802cabef8e97
‘De wind kun je niet veranderen:
je zeilen wel’.

 


Lichaam en geest massage

Deep tissue release is een zachte, openende vorm van massage die zich richt op het bindweefsel.
Het bindweefsel bepaalt de beweeglijkheid van je spieren en gewrichten;
Het bindweefsel bepaalt de vorm van je lichaam: je postuur of silhouet. Emotionele conflicten drukken zich fysiek uit in het bindweefsel. Zolang het conflict duurt, zal het lichaam onder druk staan. Door de massage gaat het lichaam ontspannen, wordt de overtollige spanning losgelaten waardoor ook het emotionele conflict kan ontspannen. Deze massage brengt rust en balans; in het lichaam, emotioneel en spiritueel niveau’s.

Resultaten massage

  • IMG_MFNMeer ruimte in je lichaam
  • Verlichting bij stress gerelateerde klachten
  • Ontspanning, rust en innerlijke stilte 
  • Verhoging van lichaamsbewustzijn en zelfbewustzijn
  • Voelen waar je grenzen liggen 
  • Compassie en zelfliefde

Deze massage heeft een gunstig eect op je hele lichaam: je bloedsomloop, bloeddruk, je hormoonstelsel, (suiker) stofwisseling; spijsvertering, hart en je ademhaling. Als jij dit wenst, kan ik je ondersteuning bieden vanuit meerdere disciplines dan alleen massages: zie Lichaamsgeorïenteerde psychotherapie, Energetic Integration en Mindfulness.

Afspraak maken

DSC_0021
vrijheid

Wil je echt aan de slag met dat wat jou hindert en
blokkeert? Wil je eens uitproberen wat deze massage jou geeft?
Pure therapie via het lichaam!


Je kunt contact opnemen via het contactformulier

of telefonisch via telefoonnummer 06-10138227.
registertherapeut: SBLP, RCBZ, TCZ
V
oor Algemene Voorwaarden klik hier.