Door Inspanning naar Ontspanning

Door inspanning naar ontspanning bestaat uit een aantal uitgebalanceerde energetisch programma waarin je uitgenodigd wordt, om uiting en vorm te geven aan dat wat in je leeft. Dit kan door beweging, ademhaling en geluid.  Ieder moment, in iedere gebeurtenis neem jij jezelf mee. Op deze avonden is het niet anders!! Alleen jij ervaart wanneer je stopt met voelen, wanneer jij je terugtrekt; of wanneer jij jezelf los kunt laten en je over kunt geven aan je eigen beweging, je eigen geluid. Je bent niemand verantwoordelijkheid verschuldigd..
Niemand stuurt je: jij bepaalt!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kom in beweging!!

Deze cursus helpt je om inzicht te verwerven in de vrijheid en ruimte die jij jezelf geeft om te zijn wie je bent. Tegelijkertijd helpt het programma je om stappen te nemen: je eigen on-ontgonnen gebied te onderzoeken en in ‘bezit’ te nemen.

P-Call: We beginnen de avond met een energetische oefening die je meridianen opent en de energie weer laten stromen.

Dynamische meditatie: een dans meditatie, een adem meditatie, kundalini; ik heb er zo’n 15 in de ruimte liggen. Deze meditaties nodigen uit om jezelf tot expressie te brengen; om tot uiting te brengen wat er in jou leeft. Tijdens de meditaties beweeg je met je ogen dicht: het gaat tenslotte om jouw ervaring.

Korte pauze

Mindfulness: We sluiten de avond af met een meditatie uit de mindfulness.


Nelson Mandela zegt in zijn inaugurele reden: ‘dat er niets verhevens aan is, om je kleiner te maken dan je bent’: dit is veelal wel waarmee je opgegroeid bent!!
En: ‘dat als jij jezelf toestemming geeft om te zijn wie je bent; je  dat anderen dat ook geeft.

Het is niet onze leeftijd die onze levenskracht beperkt, maar het zijn juist de beperkingen die onze levenskracht bepaald.

Belcher-Button-The-Way-Of-Happiness


Deze avonden zijn los te volgen:
11 september: P-Call’s en Sunrise of the soul
25 september: P-Call’s en Kundalini
9 oktober: P-Call’s en Nataraj (dans)
23 oktober: P-Call’s en Sufi athem
13 november: P-Call’s en Quantum Light Breath
4 december: P-Call’s en Wirling meditatie
18 december: P-Call’s en Chacra breathing

Geef bij het inschrijven aan voor welke datum je reserveert!!