Testemonials Mindfulness

Na de training vult iedereen anoniem een enquete in: die feedback heb ik nodig om de cursus aan te scherpen, te veranderen of verder uit te breiden.
Het gemiddelde cijfer dat ik krijg is 9,2

Hier een greep uit de reacties:

sinds lange tijd kan ik weer een paar uur lezen… het lukte mij niet om mij langer dan 10 minuten te concentreren: ik was zo rusteloos: Nu lees ik weer met plezier en geniet ik hier weer van!!
Ik merk dat ik veel rustiger geworden ben en makkelijker in slaap val. Sinds jaren slaap ik goed in en ben ik ‘s nachts nog maar 1 x wakker!
Vrienden en kennissen die niet wisten dat ik de cursus gevolgd had, merkten op dat ik veranderd was; ik ben rustiger geworden en kan steeds opener reageren naar mijn omgeving. Ik merk dat mijn beeld van de wereld enorm is veranderd: Ik kan nu beter zien wat bij mij hoort; en wat ik bij een ander kan laten. Dit geeft mij enorm veel rust.
De cursus alleen al waren voor mij fijne uitjes… uitjes om er thuis even tussenuit te zijn en uitjes om even van ‘mijzelf ‘af te zijn’… Het is nu een jaar geleden dat ik de cursus heb gevolgd: nu neem ik ‘mijn uitjes’ thuis.. in meditatie. Dit laat ik nooit meer los.
Na een aantal lessen begreep ik werkelijk, dat niet jij (Stella), of de cursus (Mindfulness) het voor mij kon doen, maar dat ik in staat ben het voor mijzelf te doen. Dank je dat je mij dit duidelijk maakte. Ik snap nu wat je bedoeld met ‘een goede, liefdevolle ouder’ voor mijzelf te zijn. Dat geeft mij enorm veel vrijheid: ik ben vrij!! 
Fijn dat ik steeds minder (van mijzelf) moet en dat ik gewoon kan gaan genieten van dat wat er is.
Ik ben direct bij aanvang van de cursus iedere avond gaan oefenen. Ook nu, maanden later mediteer ik nog steeds: en verbaas me, dat ik iedere keer weer nieuwe kanten van mijzelf leer kennen...
Ik ga de cursus nog een keer volgen; je hebt zoveel verteld; ik wil dit graag nog een keer horen! 
Dank je voor je eindeloze geduld en voor alle inzichten die je mij gegeven hebt. Bij jou kan ik voelen dat het niet alleen een verhaaltje is wat je verteld, maar dat je het zelf echt leeft en hebt ‘doorleeft’. In moeilijke situaties denk ik vaak aan jou zo van; hoe zou Stella dit oplossen?’ Dat geeft mij weer de kracht om een volgende stap te doen! Dank je….
Vroeger heb ik aan meditatie gedaan. Ik merk dat ik het moeilijk vind om de draad weer op te pakken. Daarom ben ik de cursus gaan doen. Naast de meditaties die ik thuis doe, heb ik geleerd hoe ik in de waan van de dag in een seconde mijzelf weer terug kan nemen: weer bij mijzelf kan komen, weer kan voelen wat goed voor mij is en wat niet…
Ik vond de hele cursus een grote openbaring!! Ga zo door!
Ik vond het fijn dat we na de cursus gelegenheid kregen om onze aantekeningen te maken over de les… vooral de gesprekken die dan ontstonden… Ik heb niet alleen jou leren kennen, maar heb vooral gezien, dat ik niet alleen ben…
Dank zij jou; en de training, durf ik weer te vertrouwen in mijzelf. Ik heb mij heel ‘gezien’ gevoeld; dit heeft mij geholpen om objectief naar mijzelf te kijken.  Ik begrijp dat ook ik een product van mijn opvoeding ben/was: en dat ik nu de vrijheid heb om nu die keuzes te kunnen maken die echt bij mij passen. Dank aan de training: dank aan Stella die hier voor mij zo’n voorbeeld in was.
Ik vond het heel moeilijk; ik wilde mijn kwetsbaarheid nooit laten zien: nu weet ik dat ik kwetsbaar ben: precies zoals ik ben; zonder er iets op toe te leggen of iets aan af te hoeven doen. Ik mag zijn wie ik ben. En daar ben ik heel gelukkig mee: dat neemt niemand mij meer af!