Ster Coaching

Wat is jouw missie? Wat geeft jou energie; en komt er nog niet helemaal uit?
Of wat weerhoud je nog niet aan te gaan?

Coaching is geen therapie of adviesgesprek, maar individuele begeleiding die gericht is op jou; en het doel dat jij bereiken wilt. Een belangrijke voorwaarde voor geluk is, dat je die dingen doet die bij je passen en waarvan jij denkt, dat het jou en het leven in je, recht aan doet. Dit is dus het eerste wat wij gaan onderzoeken!
Zeker als jij jouw missie vorm wilt geven, komt er veel op je af; soms té veel om hier structuur in aan te brengen en om te zien wat effectief is en wat niet.

De begeleiding betreft het maken van een stappenplan, dat jouw doel in ‘hapklare brokken’ vertaald. We staan stil bij de stappen die je al gerealiseerd hebt en de successen die je hierbij al hebt geboekt. Dit geeft je de motivatie om door te gaan; zo help jij jezelf groeien.

Ook kijken we naar datgene wat jou blokkeert; wat is het wat jouw weerhoudt om je doel te bereiken.
Wat maakt je sterk en wat ontneemt jou je kracht?
Zo komt jouw doel stap voor stap dichterbij, totdat je besluit dat je jouw doel (weer) op eigen kracht vorm te kunnen geven.
Mijn doel is mijzelf overbodig te maken; door jou succesvol te laten zijn!
In de coaching ga je de overeenkomst aan dat je doet, wat je afgesproken hebt. Een van de sleutels tot succes is zeggen wat je doet; en doen wat je zegt!