Ster – Ontwikkeling en integratie

Weet je nog hoe het is om gelukkig, gezond en levendig te zijn?
Weet je al hoe jij je focus kunt verleggen van stress naar ontspanning; van pijn naar acceptatie; van verdriet naar een echte lach en te leven in het nu?

Meditatie is een krachtig instrument om je eigen krachtbron te ervaren en vrij te maken. Deze bron is onuitputtelijk en geeft je rust, sturing, vrede en vrijheid.
Meditatie leert je terug gaan naar de basis van alles: namelijk, de bron van het leven. Vanuit die rust kan je ieder moment je leven richting en vormgeven, zonder weer terug te vallen in je oude patronen van zorgen maken; stressen, niet kunnen slapen; omgaan met lichamelijk ongemak, verdriet en somberheid, schuld en schaamte.

Ga eens na:
Leef ik?; ik ‘doe’ mijzelf niet leven; het leven stroomt door mij heen. Dat is een groot mysterie.
De bron is onuitputtelijk: het leven stroomt door je heen, zolang als je leeft. Het is nader dan je adem, al helpt je adem je de weg te vinden om zonder tussenkomst van wat dan ook, weer te kunnen putten uit de bron.

Het licht
Het licht maakt geen onderscheid in goed of fout. Ook al is je kristal stoffig en vies; het licht straalt er in met eenzelfde intensiteit. Gedurende de verschillende benaderingen van meditatie stel je jezelf in staat, om je ‘kristal te reinigen’ waardoor het licht onbelemmerd en onvervormd door je heen kan gaan stralen en jij je bewuster wordt van je bron, die ‘leven’ heet.
Namaste