Ster Therapie

Vraagje:

Hoe zou het zijn; te voelen dat je echt op eigen benen kunt staan? Dié keuzes te kunnen maken die voor jou belangrijk zijn? Voor jezelf te kiezen en het helemaal met je zelf eens te zijn? Het vermogen om te kunnen genieten: ieder moment van de dag?

Soms is er meer nodig dan training of coaching; soms is belangrijk om eerst de gevallen steken weer op te halen. Dan is therapie het gewezen instrument. In de lichaamsgerichte therapie wordt op verschillende vlakken tegelijk gewerkt om de eenheid te herstellen: fysiek, emotioneel en spiritueel.

De lichaamsgerichte (psycho)therapie is ontstaan en speelt zich af op het kruispunt waar verschillende therapieën samen komen: (haptonomische) aanraking, massage, ademtherapie, bio energetica, gestalt, NLP, karakter structuren,  lichaamsgerichte psychotherapie, familieopstellingen/psychodrama, pulsing, voetreflexologie en meditatie.

Ik geloof in de juiste match: In het intake gesprek kunnen wij beiden kijken of ‘de klik’ er is. Indien gewenst, help ik je met je zoektocht naar een andere vorm van therapie.