Visie

Mijn visie is heel simpel:
Eerbetoon aan het Leven zelf: Zolang je leeft is alles mogelijk; zonder dit leven niets!

Het leven speelt zich altijd af in de tegenwoordige tijd: het ‘eeuwige’ NU: Het verleden is voorbij; de toekomst moet nog komen.

symbool 'ruimte'
symbool ‘ruimte’

Hoe meer wij ons bewust zijn van het ‘eeuwige’ nu; hoe meer wij ons voor het leven kunnen openstellen met alle mogelijkheden die daarbij horen.
Hoe vrijer we het leven door ons heen laten stromen hoe vitaler en levendiger wij zijn: hoe effectiever wij in het heden kunnen handelen. Dit is ‘zelfbewustzijn’, geeft ons vertrouwen, We voelen onze eigen kracht, zijn vitaal, blij, energiek en levendig: we voelen ons verbonden

Onverwerkte gebeurtenissen, belemmerende overtuigingen en stress ontneemt ons de vrijheid van het handelen in dit moment. Het leven wat wij leiden, is een soort dubbelleven: iedere keer dringt het verleden zich in het heden aan ons op. Dit ontneemt ons het gevoel van kracht, bewustzijn en maakt dat wij ons somber, moe, uitgeput en krachteloos voelen: we voelen ons alleen en afgesloten.

Of je nu kiest voor therapie, meditatie of massage; alle activiteiten van Ster zijn er op gericht om het bewustzijn van het NU vergroten; om in het NU de oude beelden en spoken uit het verledente aanschouwen, te doorzien om ze vervolgens op te laten lossen: los te kunnen laten. Dit helpt je om weer vol in het leven te kunnen staan en iemand te ‘zijn’, voor je zelf als voor anderen.
Dat is mijn wens voor een ieder die dit leest…
Stella