Route naar de Ruimte

Routebeschrijving ‘de Ruimte’
Thorbeckelaan 2
2805 CA  Gouda

Kom je met de auto: Parkeren kan gratis op het Hogendoornplein: dat is net om de hoek bij de Pauluskerk: Anders op het parkeerterrein achter en van de Plus markt of  op het parkeerplaatsje naast de zonnestudio: de van Limburg Stirumstraat. In de directe omgeving zijn ook parkeergelegenheden; let wel op: niet alles is gratis!!

De ingang van de ruimte is op de Thorbeckelaan 2.

Utrecht; Den Haag

Uit de richting Utrecht én uit de richting Den Haag/ Rotterdam:
Neem vanuit de A12/ A20 afslag 11 – Gouda. Neem de 2e afslag links (burg. James singel) Deze rijd je uit tot een grote kruising die je tegenkomt als je de bioscoop en het station gepasseerd bent. Op de grote kruising voorsorteren naar links: je rijdt nu op de Statensingel. Bij de stoplichten ga je rechtdoor: na ca 20 meter kun je rechts de parkeerplaats op (Hogendoornplein) : als deze vol is; volg dan de bordjes van Parkeren Plusmarkt; ook op de ‘van Limburg Stirumstraat zijn gratis parkeerplaatsen: Let wel op: het gratis of betaald parkeren wordt aangegeven!!

 

Vanuit Reeuwijk:

Neem de linker afslag op de grote kruising na de brug over de Breevaart. Je rijdt nu op de Bodegraafse straatweg. Neem op de rotonde de eerste afslag rechts: = thorbeckelaan. Nu door reiden tot je voorbij nummer 2 bent: hier zijn de parkeergelegenheden aan je linkerkant (Hoogendoornplein) of rechts: achter de Plusmarkt of voor naast de zonnestudio (bij de stoplichten) op de van Limburg Stirumstraat.

Vanuit het Centrum:

Onder spoortunnel komend, (Albert Plesmanplein) met de bocht mee naar rechts en met de eerste bocht mee naar links: je rijdt nu langs het benzinestation op de Statensingel. Deze rijdt je uit tot voorbij de stoplichten (H0ogendoornplein) na ca 20 meter is de ingang van de gratis parkeerplaats aan de rechter kant; anders achter de plusmarkt die je hier tegenover al ziet liggen (ligt in de bocht) en als ook deze vol zou zijn, neem dan de richting Groene hart ziekenshuis: op het kleine stukje voor de stoplichten van de Bleulandweg is de ingang naar een gratis parkeerterrein: de Limburg Stirumstraat

 

Met of vanaf het  Openbaar Vervoer:
Vanaf station Gouda:Vanaf het station is het ca 10 minuten lopen: je neemt de uitgang ‘Bloemendaal’.  Vanaf het station steek je de straat met de stoplichten over en loopt tussen de flats door. Daarna ga je naar rechts: deze voert je met een bocht tot tegenover het Groene Hart Ziekenhuis. Deze laat je letterlijk en figuurlijk links liggen en steekt de straat over: je loop nu op de van Limburg Stirumstraat: deze leidt naar stoplichten: als je deze oversteekt sta je op de kruising Hoogendoornplein: Statensingel. Je loopt langs de zonnestudio naar links. voor je zie je de plusmarkt: je loopt mee met de bocht naar rechts en ziet aan de rechterkant de Thorbeckelaan 2. Deze zie je direct na de bocht aan de rechterzijde van de straat.