Stappenplan

wegwijzerIn diepste wezen weet ieder mens hoe hij/ zij het beste tot zijn/haar recht kan komen; wat voldoende voldoening, zingeving en uitdagingen biedt. En dat wil niet zeggen, dat je dit ook direct vorm weet te geven.

Ik kan je hierbij helpen in zowel de stappen die je hiervoor ondernemen kunt als de vaardigheden die je hierbij nodig hebt.
Ik geloof en vertrouw in de kracht van mensen; in de kracht van jou!

Samen stellen we een stappenplan op: dit zijn concrete punten die beschreven worden in jouw stappenplan. Dit geeft je sturing en grip op datgene wat je bereiken wilt.
We kijken naar die bronnen in jezelf die je de kracht en de energie geven om door te gaan. We beginnen bij jouw startpunt en eindigen bij het punt dat jij jouw doel bereikt hebt.

Deze ‘route’ bakenen we af in stappen die voor jou haalbaar zijn. Of het nu gaat over jouw ‘partner zijn’ of een goede vader of moeder te zijn in jouw gezin ieder proces is onder te verdelen in haalbare doelen.
Iedere bijeenkomst evalueren we: wat zijn je uitdagingen en wat zijn de successen die je behaald hebt. Hieruit kunnen we een concrete sterkte en zwakte analyse maken en kijken wat jij nodig hebt voor een volgende stap!